Pyydän anteeksi edellistä jaksoa, mutta piti tulla pois koneelta (Kun ei sitä omaa konetta ole, niin aika vaikeaa tehdä uusia jaksoja....), niin eihän siinä ehtinyt tekemään mitään...... But Enjoy!

1476646.jpg

Lily ei pitänyt vanhasta hiustyylistään (Mikä jo viime jaksossa huomattiin), mutta koska hän ei saanut unta, piti turvautua vanhaan kunnon eliksiiriin: KAHVIIN! Lily ei ole tainnut koskaan juoda kahvia, ja sikäli mikäli arvasin oikein, se ei ole Lilylle terveellistä. Lily alkoi valittaa (piikeistä?!), joista ei tiennyt mitä se oli tarkoittavinaan. Ei kahvia enää tälle neidille!

1476652.jpg 

Lily meni kuitenkin loppujenlopuksi nukkumaan, mutta mitä IHMEEN UNTA hän näkikään?!? Lily näki unta VANHASTA hiustyylistään. Tämä ei ole enää edes totta *hakkaa päätään seinään*.....

1476675.jpg

Aamukin koitti ihan kreivin aikaan, ja ensimmäinen sim, joka nähtiin kävelevän talon ohi, oli Lolita Niemi. Ahkera lenkkeilijä, vaikka hän ei verkkareita päälleen pukenutkaan. Mutta silti aika outo asu aamulenkille. Mutta neiti ei tainnut kestää Lilyn taloa, joten hän katseli aivan päinvastaiseen suuntaan. Hienohelma -.-" .

1476685.jpg 

Talon liepeille oli ilmestynyt ennustaja. Lily oli kuullut ennustajasta, joka pystyi näkemään kristallipallonsa avulla tulevaisuuteen. Ehkä hän pystyisi etsimään Lilylle sopivan miesehdokaskandidaatin. Ei muuta kuin äkkiä ulos ennustajan luo!

1476691.jpg 

AI NIIN! Unohdin kertoa, että kun Lily myi hiukan tavaraa, rahat riittivät kuntolaitteeseen. Ainoa puoli oli, että talossa ei ollut tilaa, joten piti majoittaa laite ulkokäyttöön. Toivottavasti murtovaras ei veisi sitä. (Unohdin ottaa kuvan pelitilassa, ja ostotila jäi päälle...)

1476714.jpg

Lily meni tervehtimään ennustajaa. "Hei. Minun nimeni on Lily, ja kaipaisin apuasi mieshuolieni kanssa." Lily kertoi. "Hmm.... Lily on kaunis nimi. Miehet pitävät kaunnista nimistä ja näteistä naisista." ennustajaeukko tokaisi. Lily meni hämilleen ennustajan sanoista. Oliko hän todella kaunis kuin miltä näytti? "Jos haluat minun tuovan eteesi elämäsi miehen, sinun olisi parasta alkaa kaivaa kuvetta." ennustaja sanoi. Kuntolaitteen oston jälkeen taskussa hillui vaivaiset 150 simeleonia. Lily antoi ennustajalle ne 100 simeleonia, sillä pitihän hänelle jäädä EDES vähän rahaa! (Älkää ihmetelkö tuota vaatekaappia tuolla takana, sillä kun siirsin sitä, se katosi. No nythän sen arvoitus selvisi...)

1476757.jpg

"Miehen pitää olla komea, eikä hänellä saa olla hirveää nenää tai mitään muutakaan sellaista, mikä tekee hänestä omituisen luolamiehen näköisen." Lily luetteli. Ennustajaeukko hieroi käsiään yhteen, ikään kuin ne olisivat hikiset tai jotain. Taisi johtua ihan vain siitä, että kohta simeleonit virtaisivat. Tai niin ennustaja ainakin kuvitteli.

1476743.jpg

Lily ojensi rahat eukolle, ja oli aika toiveikkaan näköinen. "No, riittävätkö rahat komistuksen taikomiseen?" Lily kärtti innokkaasti. "SIIS TÄSSÄKÖ KAIKKI?!" Ennustaja sanoi vihaisen kuuloisena. Lilyn ilme ei tuon jälkeen näyttänyt kauhean toiveikkaalta. "Mutta riittävätkö rahani silti?" Lily kysyi suorastaan epätoivon partaalla. Lily alkoi jo katua, että oli kitsastellut maksussa. "No, koska olet maksava asiakas, niin kaipa sinua on pakko miellyttää.... ennustaja sanoi. Lily huokaisi helpotuksesta, mutta kohta nainen jatkoi: .....MUTTA MUISTA, että ensi kerralla en suostu yhteistyöhön, ellei rahamäärä ylitä 500 simeleonia!". Lily kauhistui. Mutta jos nyt taivaasta tipahtaisi oikea satuprinssi, ei ennustajan palveluksia enää kaivattaisi. Mutta jos toisin kävisi......

1476795.jpg

Taivaasta tipahti miesjonkanimieinytmuistumieleen, ja KAIKEN LISKÄKSI mies oli MUSTA! Lily suorastaan kauhistui. "EN MINÄ MUSTAA MIESTÄ HALUNNUT!" Lily kiljui kurkku suorana ennustajalle. "Mutta kultapieni, sinä et sanonut, pitäisikö miehen olla musta vai valkoinen. Tein vain minkä voin, sen siitä saa, kun kitsastelee tosipaikan tullen!" ennustaja näpäytti. Ennustaja oli muuten oikeassa, Lily ajatteli nolona.

Näihin tunnelmiin ja näihin kuviin päätämme tämän jakson.

Kommenttia :)